2012. szeptember 1., szombat

Fénymunkás feladatotok - Greg Giles

(Figyelem, ez nem csatornázott üzenet)







FÉNYMUNKÁS FELADATOTOK:
VÁLASSZÁTOK KI KARDOTOKAT


Írta – Greg Giles



Amennyiben még nem szálltatok be a játékba, elmondom hogyan vehettek részt és vállalhattok aktívabb szerepet küldetésetekben Fénymunkásokként. Ha éppen most olvassátok ezeket a szavakat, akkor javasoljuk, hogy tanácsos elkezdenetek megosztását a híreknek a már folyamatban lévő nagy földi változásokkal kapcsolatban világhálós és személyes köreitekben. A fény információ, így ti mint Fénymunkások információmunkások vagytok. Feladatotok az, hogy az információkat könnyen, egyszerűen és szabadon hozzáférhetővé tegyétek azok számára, akik keresik azt, emlékezve mindig arra, hogy a feladat nem az, hogy meggyőzzetek valakit valamiről vagy felébresszetek bárkit aki azt nem szeretné. Tehát pontosan milyen információt oszthattok meg?


Két kardotok van, ami közül választhattok. A Fény Galaktikus Szövetsége és az Ashtar Parancsnokság megkért bennünket arra, hogy osszuk meg az információkat létezésükkel kapcsolatban, itteni jelenlétükről és tiszteletreméltó szándékaikról elősegíteni világunk fejlődését, hogy az megfeleljen egy galaktikus közösség szabványainak.


Nem tanácsos megosztani ezeket, valamint más galaktikus parancsnokságoktól származó csatornázott üzeneteket ezen erőfeszítések során, mert ezen kommunikációkat nem a mi céljainkra tervezték és ezért ezek felhasználása nem lenne tisztességes. Ehelyett tanácsolták videofelvételek megosztását, melyek ezen parancsnokságok hajóiról készültek. Megfelelő videofelvételek könnyen hozzáférhetőek a http://bestrealufovideos.com oldalon. Egyszerűen csak kattintsatok a Facebook, Twitter és E-mail megosztó ikonokra minden videó alatt, amit meg szeretnétek osztani.


Erőfeszítéseitek további elősegítésére jó ötlet csatlakozni Facebook csoportokhoz, ahol ugyancsak megoszthatjátok ezen videófelvételeket és nem csak személyes oldalatokon. Ha nincs Twitter fiókotok, akkor regisztráljatok és szerezzetek meglehetősen sok követőt, ehhez minden amit tennetek kell az, hogy először másokat követtek. A Twitteren van egy íratlan szabály, ahol ha az ember követ valakit, akkor az visszaadja a szívességet és követ téged. Találhattok olyat, akit követhettek a tiétekhez hasonló érdeklődési kör keresésével. Tapasztalhatjátok, hogy sok különböző életúttal rendelkező ember ezen UFO videókat nagyon érdekesnek találja és ez segíteni fog felkészíteni őket arra az eshetőségre, ha ezen hajók személyzetének tagjai bekerülnek a főáramú emberi tudatosságba az előttünk álló napokban.


Az a célunk, hogy minimálisra csökkentsük a megrázkódtatást sok embernél, ami felléphet a hamarosan bekövetkező meglepetések hatására. /A galaktikus parancsnokságok azt javasolták nekünk, hogy azonosítsuk az „UFO”-kat, mint a Fény Galaktikus Szövetsége vagy az Ashtar Parancsnokság hajóit, mert most már tudjuk kikhez tartoznak ezen hajók és az „Azonosítatlan Repülő Szerkezet” kifejezés ezután már elraktározható történelmünk padlásán.


Második választható kardotok, és kérjük tartsátok észben természetesen mindkettőt választhatjátok, megosztása a bűnöző cabal tagok folyamatban lévő letartóztatásairól szóló híreknek, letartóztatások, melyek várhatóan fokozódnak és ugyancsak be fognak kerülni a főáramú emberi tudatosságba. Megismételve, amit mi megpróbálunk tenni az lecsökkentése sokak megrázkódtatásának, melyet elszenvedhetnek megtapasztalva, hogy azok akikben oly nagyon bíztak és hittek, ténylegesen összeesküdtek az egész emberiség elszegényítésére és megbetegítésére, a végén bebörtönözve a zsarnoki uralmuk ellen elégedetlenkedők összes hangadóját. Megkértek benneteket arra, hogy osszátok meg az információt arról, hogy kiderítettétek kik kerülnek letartóztatásra, miért kerülnek letartóztatásra és mit fognak ezen letartóztatások jelenteni az emberiség számára.


Ez a ti két kardotok, amik közül választhattok, és újra elmondanánk, természetesen mindkettőt választhatjátok, és fogjatok bele a munkába, mint információmunkások. Kívánok mindazoknak, akik új résztvevők sok sikert erőfeszítéseikhez és emlékeztetlek benneteket arra, hogy munkátokat a galaktikus parancsnokságon dolgozó csapattagjaink nagyra értékelik, és fívéreitek és nővéreitek is az emberi családból, akik esetleg nem érthetik jelentőségét mostani munkátoknak, meg fogják majd érteni és ugyancsak értékelni fogják azt az eljövendő időkben.




Bejegyezte – Greg Giles


Fordította – Lily-of-the-valley


Website – ascensionearth2012.blogspot.com 
 
*
 

Megj: Ezért ezentúl földönkívüliektől csatornázott üzenetet nem teszek fel a facebookra./DK


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése