2012. december 15., szombat

A rezgésszint 21,01 Hz! - Ariel


Forrás ismeretlen, de a rezgésszintemelkedést hihetőnek érzem, és más friss üzenetekben is kizárják a katasztrófákat és a háromnapos sötétséget. 






Tehát emelkedünk

A Felső Világ döntése alapján 2012.12.08,-án 0,0.30 perckor megtörtént a tudatszint emelése, elértük rezgésileg a 21,03 Hz-t.
...

Kérik, hogy hagyjuk abba az aggodalmainkat, melyek a háromnapos sötétséggel valamint a közüzemi szolgáltatások megszűnésével, földrengéssel és katasztrófákkal kapcsolatosak. Ezek nem fognak megtörténni. A közös tudat tisztulása miatt egy teljesen zökkenőmentes átmenetben volt részünk, minden megrázkódtatás nélkül.

A tudatszint váltás az emberi tudatban végbenő változást jelöl, ami már érettebb és felelősségteljesebb viszonyulást jelöl környezetünkkel és a körülöttünk kiteljesedő világgal szemben. Ez a változás egy folyamat. Elindultunk a kétezer éves Aranykor ölelésébe.

Sajnos lesznek olyanok, kiknek a tudati rezgése nem emelhető ebben a fizikai testbe. Az előrehaladott betegségekben szenvedőkre és az alacsony gondolati rezgésen élőkre gondolok. Ez a jelenség azonban nem tömeges jelenség itt a Kárpát Hazában.

A megtisztulás 2012,12,23.-ig lezajlik.

Addigra a bolygót elhagyják mindazok, kik rezgésben nem tudnak felzárkózni. Ezen a ponton sincs semmi ok aggodalomra. Azok a lelkek akik mennek, ezt három hete ismét megerősítették.

Aki ez után marad, már rezgésileg el tudja viselni az Aranykor frekvenciáit.

Békét, Nyugalmat és Szeretetet kívánok Nektek mint a Mindenható Istenünk Angyala:

Áriel


Kaptam: emailben



1 megjegyzés: