2014. május 11., vasárnap

Átlényegülés - Korona Sándor 05.09



 Egy álom-látomás leírása. A lejegyzés stílusa még tükrözi az álomból felébredés állapotának kábultságát. Azt mondják, ha valaki reggel álmodik, az a jövőre vonatkozik. Ez egy ébredés előtti álom volt... (szerk)


 

Átlényegülés 


Az átlényegülés a Föld, és vele saját magunk átemelése.

Átlényegülésünk és átlépésünk egy magasabb dimenzióba itt fog megtörténni fizikailag a Földön.

 

 2014. május 9. reggel

Az égen az Esemény bekövetkeztével egyszerre korong alakú "hajók" jelennek meg. Ahogy közelednek azt látjuk, hogy a korongok pulzálni kezdenek, csodálatos színeket bocsájtanak ki. Az aljukon körbe-körbe villódznak a színek, olyan színek, amit még ember nem látott.

Ezen színek s a jelenség olyan szeretet energiát árasztanak és olyan hatással van az emberekre, amire földi leírás nincs. A korong alakú, energiát árasztó tárgyak nem szállnak le a földre, csak lebegnek az égen.


Utcán állok s ember tömeget látok. Van aki már szeretet-transzban van.

Egy fiatal férfit látok meg először, aki így kiált örömmámorában:

-Lebegek emberek, lebegek!!!

De fizikai síkon ezt nem érzékelem. Majd egyszercsak szinte egy szempillantás alatt érzékelem s látom, hogy körülöttem mosolygós vigyorral az arcukon, kicsit tompán, de ugyanezt élik meg mások is. Az egész hirtelen szinte egyszerre jelenik meg a térben és az emberekben is. Az emberek döbbenten s némán néznek egymásra, de legtöbben saját kezük-lábukon s saját magukon néznek végig.

-Mi ez??-kérdik.

Itt veszem észre, hogy mi a lényeg. Fizikailag nem lebegnek, de így élik meg, mert ez bennük zajlik le.

Olyan csodálatos esemény ez és olyan emelkedett szeretet hangulat van a térben, amit földi szóval nem lehet csak körül írni.

Földi szóval leírva a TERV része az lehet, hogy az ÁTLÉNYEGÜLÉST bennünk fogják beteljesíteni.

-De!!!

Azt látom, hogy ha tudatos rá valaki, ha nem, akkor is megérzi ezt, de azonnal abban a pillanatban. Azaz a hívó szót-jelet érzésben azonnal megkapja és dönthet!!

Tehát teljesen az egyetemleges szabad akaratra bízzák minden lélek döntését.

-Hosszú percekig nézem az előttem zajló folyamatot. Majd hívást érzek s lelépek az utca kövezetére. Abban a pillanatban fölnézek az égre és négy korongot látok.

Egy olyan érzés manifesztálódik bennem ennek láttán, amit csak körülírni tudok... végtelen csend.... nyugalom... szeretet....

Érzem, hogy lábam picit elemelkedik a földtől és elkezdek lebegni, de nem fizikailag, hanem a testemen belül. Ez az energia csak picit emel a földtől, de megemel finoman.

 

Körülöttem emberek sokaságát látom s érzékelem náluk ugyanezeket.

 

Ez egy HÍVÁS és ebben a pillanatban tudom, hogy kész vagyok, de én döntök, mindez gondolati síkon zajlik bennem, de közben látom a többi körülöttem lévő lelket is.

Látok a járdákon töprengő, döbbent szkeptikus arcokat s megnyilvánulásokat.

 

Következő kép:

-Emberek közt állok, de nem sorban állunk de ebben a felfokozott energia állapotban vár mindenki. Olyan érzés, mintha vinnének valahova, de mégsem visznek.

Szerintem ezen a ponton történik meg az ÁTEMELÉS egy magasabb frekvenciájú tartományba.

 

 Következő kép:

-Egy sokkal magasabb frekvencián működő társadalomban látom magam, de a forma a környezet a jelenlegi. Az emberek, a házak, a táj minden ugyanaz maradt, csak mi kerültünk más rezgésbe.

A szeretet, a béke, a nyugalom olyan frekvencián rezeg, hogy azt jelen állapotában az ember fel sem tudja fogni. Ez a TÉR és energia dimenzió tanításokat ad le számunkra.

 


Következő kép:

-A TEREMTŐ egy aranyos és tanulságos helyzetet mutat meg számomra.

Egy utcai ékszer árus üveg kirakatát látom s a kiadó ablakát. Sorban állunk. Egy sorra kerülő, jól szituált ember odalép  és benyúl az ablakon és kapzsi módon össze-vissza belemarkol az ékszerek közé és elveszi őket és zsebre vágja, majd viszonzásul egy marék földi pénzt dob be az ablakon.

Senki nem szól semmit, csak döbbenten, de szeretettel nézi az eseményt. Egyszer csak egy hang kérdően megszólal a tömegből.

-Te most jöttél???

Ennek a kérdésnek hallatán tudatosult benne, hogy hova s milyen világba érkezett és, hogy ez itt nem működik. Nagyon elszégyenli magát.

Itt mutatták meg és érzékeltették velem, hogy ez nem pénz és anyagi alapú világ, hanem teljesen lerakott munka és értékeket létrehozó alapú új társadalom.

Akár merre nézek bőség van, de az anyagi elszámolású dolgoknak se híre se hamva.

Szinte hihetetlennek tűnő érzés ez, egy már ÁTLÉNYEGÜLT léleknek, akkor ha már itt van a létezésében. Ez azért vált ki ilyen érzést, mert egyben van bennünk a régi világban megélt megtapasztalás és látjuk az újat megszületni.

 

 Következő kép:

-Amivel szembesülök, hogy én ugyanazt a munkát végzem mint előzőleg, csak a megélt minősége teljesen más ebben a társadalomban. Dolgozom jövök-megyek, de mindezt olyan világban, ami fantasztikus és teljesen szeretet alapú, nincs benne semmi feszülés.

 


Elemzés


Az én személyes elemzésem az álom-látomással kapcsolatban a mának szóló közérthetőbb aspektusai.

-Nincs jó és rossz!!

Csak történések vannak!

 

Az álom-látomás kódolt szimbolikus üzenetei:

-Szabad akaratú döntés, mikor az egyén dönti el, hogy átlép-e vagy sem. Biztos,hogy a kritikus tömeg (1%) már megvan ehhez, hiszen ezért is üzennek sokunkkal s mutatják meg az Esemény néhány aspektusát történését.

Adott pillanatban minden lélek eldöntheti szabad akaratából, hogy ezen egyetemleges hívó energiára rácsatlakozik-e vagy sem.

Biztos lesz olyan aki nem, de ez nem baj, mert ez is a szabad akarat döntése lesz. Én úgy gondolom, hogy a nagy többsége a lelkeknek átemelődik és ez a többi maradóra is hatással lesz, ezáltal ők vagy legalább is nagy részük követi az előttük járókat. Hisz ebben az új világban jó lesz s megváltás lesz élni s létezni. Itt elsősorban a bennünk lévő tudatos vagy nem tudatos teremtő fog dönteni.

 

Hiszem s vallom, hogy ezt a folyamatot a TEREMTÉS minden földi létező aspektustól függetlenül hozza létre s hívja a TEREMTÉSBEN ÉLETRE, vagyis a mi általunk létrehozott, összerakodó egyetemleges energia hívja életre, azaz mi magunk.

Én úgy gondolom és érzem, hogy a TEREMTÉSNEK ez a terve állandóan változik, fejlődik, de a földi síkú folyamatok számunkra lassan zajlanak és elhúzódóak.

Itt olyan mérvű, szinte mindent elsöprő energetikai változásra (az Esemény) kell jelet kapni, ami szinte azonnal elindítja a változást. Erre földi ember által teremtett rendszer-szerek nem képesek jelenleg még.

 

Nekem már égi üzenet egy hónapja is jött, ami az Eseménnyel kapcsolatos, de ez a mostani,  szinte transz élményben megélt állapot volt a legerősebb és számomra az egy hónappal ezelőtti álom-látomás  teljes megéléses megerősítése. Ez vitt ama szándékomhoz, hogy megosszam soraim  meg  aztán Suttogóm is kérte.

 

ÁTLÉNYEGÜLÉS:

A döntés:

A bennünk kódolt 12DNS szál teljes felfedése és aktiválása sejtmag szinten. Az emberiség legnagyobb 7 pecsétes egyetemleges titka.

Minden bennünk, bennetek van!!! Azaz teljes testünk, szervezetünk fizikai létezésünk teljesen rejtett de egyben kódolt is.

Ezen kódok aktiválódnak majd bennünk, mikor döntést hoz embernek fia, de egy csapásra. De ne féljetek, ez csodálatos érzés, majd meglátjátok!

Mivel még itt dualitásban élünk, senkinek ne legyen kétsége, bár lesz aki nem hoz döntést. (lásd :a járdán álldogáló szkeptikus töprengők.)

 

 

ÁTLÉPÉS:

Döntöttél, ott állsz és átléptet téged ez a frekvencia,  átlépsz az illúzió utolsó 7fátylán s megérkezel.(lásd:"mintha vinnének de mégsem.")

Azaz itt a földön a földdel együtt emelődünk át egy új korba.

Ez pedig az ARANYKOR, melynek a fizikai megvalósulása ez az ESEMÉNY lesz. S mindez úgy, hogy a jelen világ 3D-s megtapasztalásaival lépünk át.

 

A SZERETET ÉS AZ ÚJ FÖLD ENERGIÁJA MINDEN LELKET VÁR:

-Mikor ÁTLÉPÜNK  a TEREMTÉS megmutatja, hogy az a Világ teljes SZERETET s béke alapú ,NEM BÜNTETŐ!!!!

-Miért?????(lásd:"ékszer árus története")

Ez a világ mindenkinek nyitott, nem minősít, de a játékszabályai mások, a TEREMTÉS által vezéreltek mindenki számára!!

Mindenki szabad akaratból választ. Az átlépettek áthúzzák a kevésbé hívőt is. De a 3D játszmákat le kell tenni a kapuban!

Választhat a hitetlen és a gyilkos is, mert övék is a mennyeknek országa (azaz az ÚJ FÖLD).

Csatlakozhat a régi sémákat hozó is és át is léptetik, de amikor "benyúl az ékszerek közé" akkor a SZERETET alapú TEREMTÉS jelez, hogy ezt NEM!!!

Mindezt olyan szelídséggel a SZERETET nyelvén, amiből azonnal ért ő is. Ergo az új világ vár mindenkit, aki hajlandó együtt élni vele.

FANTASZTIKUS A TEREMTŐ TERVE ÉS ELŐTTÜNK ZAJLIK S MEGY VÉGBE!!




MEGMUTATJÁK AZ ÚJ VILÁGOT:

-Ezen a ponton szembesülünk, hogy maradtunk FÖLD ANYÁNKON, a környezeted ugyanaz, de mégis megváltozott minden.

Mindent csinálsz tovább vagy nem, de egy szeretet-béke rezgésű új FÖLDÖN ahol egymásért és FÖLD ANYÁÉRT tesszük dolgunk Égi testvéreinkkel együtt.

 

 

 

 Zárszóként:

Szinte leírhatatlan boldogság érzés az a nyugalom, ami körül lengi ezt az egészet. Nehéz vagy szinte lehetetlen leírni, csak az érzése maradt bennem mely elkísér. Nem is tudjuk mi vár ránk!

 

-Hogy ez mikor jön el???

Saját véleményem, hogy az emberi tömeg pozitív tudatenergiája hozza s mozdítja ezt meg, ami már elkezdődött.

Az égiek annyi segítséget adnak, amit a szabad akarat enged nekik is.

Na ettől csodálatos ez.

Azt kell megérteni végre, hogy csak a bennünk lévő társteremtő tudja ezt elindítani s elérni.

Külső segítség csak ezután jön. Hiszen a szabad akarat ellen menne minden, ha ebbe belepiszkálnának.

Ne várjunk megoldásokra, ha magunk nem teszünk semmit érte, ez így nem működik.

Szóval kritikus embertömeg!!

 

-Hogy miért mutatták meg mindezt nekem??

Hiszem s vallom, hogy azért, mert közel a CÉL. 

Nem én vagyok s leszek az első, s utolsó, akinek már ezeket bevillantották, hiszen számtalan helyen olvasni lehet már hasonlót.

Nem írtam volna le élményeim, de olyan katarzis élményt okoztak, amit úgy éreztem megosztok azokkal, akik ezt értik s érzik netán hasonló élményben volt, vagy remélem lesz élményük.

 

-"Az álmok üzennek!"

Ezen dolgok nem véletlenek. Azért hiszem, hogy közel vagyunk, mert a megélés intenzitása olyan erős és valóságos, hogy mindent átrendez.

Szóval minden bennünk van DNS sejtszinten, csak emlékezni kell újra megtanulni.

Irány a szebb világ, tegyetek Magotok érte, mert a nagy változás belőlünk indul.

A Mag el lett ültetve s most kel életre!!

Tartson meg a jó Öreg Teremtő mindenkit békességben s szeretetben.

Találkozzunk odaát.

Maradok tisztelettel:

Korona Sándor




Mivel már két másik blogon is megosztottam, érkeztek hozzászólások. Íme:

Hozzászólások

Ágota Abonyi új megjegyzést írt a(z) "Átlényegülés - Korona Sándor 05.09" című bejegyzésedhez:

Kedves Dombi Katalin. Ugyanezt éltem meg két éve egyik pillanatról a másikra. Tényleg nem lehet leírni és elmondani amit akkor éreztem, és láttam (gondolom a harmadik szememmel) Ott voltam, de minden más lett: A színek, a fények az érzések. Nyugalom, szeretet, béke, odatartozás érzés. Valaki azt mondta, hogy akkor ott maradhattam volna. Igen, éreztem hogy de jó lenne ottmaradni, de valami mégis arra késztetett hogy vissza kell jönnöm. Úgy gondolom megmutattak nekem valamit mire számíthatok majd. Hogy ne legyen meglepetés. Mert akkor már tudnom kell mit akarok igazán.Vagy talán segíteni a többieknek, akinek mindez még új. Nem tudom. de hogy hamarosan nagy változás várható azt érzem a lelkemben.Örülök hogy leírtad, mert amikor olvastam ráismertem a saját tapasztalatomból. Ölelés Abonyi Ágota


 szociális asszisztensek új megjegyzést írt a(z) "Átlényegülés - Korona Sándor 05.09" című bejegyzésedhez:

Nagyon örülök, hogy megosztottad velünk az élményt, én már az utóbbi két évben 3-szor éltem át hasonló ébredő álmot--legutóbb május 8-ra virradóra--nagyon hasonló élmény volt mint a tiéd, azóta is szinte a fellegekben járok érzem h. nem lehet már messze a nagy átlépés, egyre többen és többen vagyunk, akiknek hasonló megtapasztalásaik vannak .Igaz szeretettel: Fábián Anikó




Életenergia minden napra új megjegyzést írt a(z) "Átlényegülés - Korona Sándor 05.09" című bejegyzésedhez:

A Cobra cikkben is van egy megerősítés erről a látomásról: http://www.fenyorveny.hu/2014/05/cobra-bolygo-helyzete-2014maj8.html
A cikk írója Hilda van der Laan, akinek egy érdekes víziója volt. Valójában leírta a IS:IS portál aktiválást:
"Volt egy vízióm, a Fény erői szimbólumokat / képeket mutattak nekem, indigókék és lila fényekkel: Egy ember a Fény oszlopban áll ( közeljövő ), ezen belül egy felfelé és lefelé egy spirál fény (örvény/DNS spirál). A fejük fölött egy Isis egy spirális oszlopa, ami az aktiválás a női princípiumát képviseli, az éterikus csakrák pedig a szív felett. A lefelé tartó spirál egy szivárvány hajó által van az égen, energiájukat megosztják a felszíni emberekkel, aktiválja a 144,000-et."
Mindezek az ébredés jelei, ami jól jelzi, hogy a Fény végső győzelme közel van



Korona Sándor válasza a hozzászólásokra:

Rendkívül örömöm, hogy megoszthattam veletek élményeim, pedig ebben az Ego csatátozásoktòl sokszor nem mentes "spiri világban"megfontolandò megszòlalni s megnyilvánulni.
Köszönöm hozzászòlásaitokat mert legalább visszaigazol, hogy nem én vagyok "sütyü".
Egyben megosztok egy titkot, most értem haza és van folytatása a dolognak!!
Köszönöm kommentjeiteket erőt ad, ha jön folytatás a leközlésre.
Ezùton köszönet s hála Katinak a gyors szerkesztésért a biztatásodért, nélküled ez sem jött volna létre.
Àldással: Korona Sándor

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése