2016. május 23., hétfő

A Föld a Genezis előtt -2.rész 2016.05.11.




És azután a népek az Atlantia csillagról megérkeztek a Földre. Ők arra a területre jöttek, amit ma Atlanti-óceánnak neveznek,.....

Első rész itt: http://sirius-plejad.blogspot.hu/2016/05/a-fold-genezis-elott-1resz-2016-majus-11.html


A Föld a Genezis előtt – Második rész


2016, május 11.



És azután a népek az Atlantia csillagról megérkeztek a Földre. Ők arra a területre jöttek, amit ma Atlanti-óceánnak neveznek, ami persze nem volt óceán, de sokkal inkább hatalmas buja termékeny kert, amelyet az univerzum különböző civilizációi népesítettek be. Ők atlantiaknak nevezték magukat. Atlantis népe először barátságos volt, de elég hamarosan a valódi szándékuk az lett, hogy meghódítsák az egész Földet és azt magukénak akarták. Azután meghívtak más hírhedt lényeket az Orionról, hogy csatlakozzanak hozzájuk a Föld meghódítása szervezésében. Az atlantiak technikailag nagyon fejlettek. Képesek voltak hatalmas teleportációs műveleteket alkalmazni, gyorsan el tudtak mozdítani egy népet vagy nagy eszközöket minden nehézség nélkül vagy a galaxisban való szállítás nélkül. Az egyik ilyen portál Közép-Keleten volt és ezért volt az annunakiak és a reptiliánok érkezése viszonylag közel a portálokhoz. Az atlantiak meg is hívták a hírhedt gonosz csoportot, akiket annunakinak hívtak. Az ő fajuk kombinálódott az humanoidokkal és részben olyan madarakkal, akiknek szárnyuk/tolluk van. Ők az ősi sumér területre, Irak déli részére települtek.

Európa (mind a keleti és nyugati rész), nyugat Oroszország, Afrika kontinense és az arab félsziget és a körülötte fekvő régió a pleiadi, arkturusi stb. népek lakhelyévé vált. De amikor az atlantiak valamint az annunakiak és reptiliánok megérkeztek, akkor háborút indítottak, hogy leigázzák a Földet. Ők olyan fegyvereket szabadítottak el, amelyek kiirtották a Föld felszínén már jelenlevő civilizációkat.

(a kép aláírása: a színezett területeken szabadították el a termo-nukleáris fegyvereket a globális árvíz előtti ősi időkben, amely tönkretette a meglevő civilizációkat és sivatagokat hozott létre)



A világ minden sivataga, akár kicsi, akár nagy, a termonukleáris háború közvetlen hatásaként alakult ki. A lemuriaiak csak önvédelemből támadtak, hogy megelőzzék a további pusztítást és tönkremenetelt az atlantiak és a szövetségeseik (annunaki és reptilian) kombinált erőinek támadásával szemben. Ezek a hódítók kiirtották azokat a civilizációkat, amelyek már virágzóan fejlődtek a Föld felszínén. A lemuriak légi küzdelembe léptek, amelyről a hinduk írtak a szanszkrit történelmi eposzokban. A hódítók termonukleáris fegyverei sokkal hatékonyabbak voltak, mint a jelenlegi hidrogénbomba. Az különböző technikákon alapult, amely egybefoglalta a nap fényét és hőjét és felerősítette azt több milliószorosra, ezzel létrehozva még egy ennél is sokkal nagyobb régió robbanásának a skáláját, ami szó szerint eltöröl mindent. A fegyvereik egy bomba és egy széles területű diffúzió (keveredés, szétoszlás) keverékei, amikben ők beállítják az eszközeiket egy bizonyos területre és egyidejűleg együtt hoznak létre egy olyan hatást, hogy minden részecske és atom a meghatározott érintett területen belül szét fog oszlani (a felhasadt atomok és a hidrogén), ez létrehoz egy hatást, ami a hegyeket porszerű anyaggá szórja szét, olyan finom részecskékké, amit ma „SIVATAGI HOMOK”-nak nevezünk. A világon minden sivatag ezek a fegyverek katasztrófikus bevetésének a közvetlen következménye, amelyeket a Földön már létező civilizációk és társadalmak kiirtásáért tettek.


És ez hozza el hozzánk a hódítóknak az erőszakos és gonosz „filozófiáját”. A hódítók nyilvánvalóan nem a nagy Teremtő Isten és Anya- és Atyaisten elvei szerint élnek. Nem szeretik a szeretet és az egység gondolatát, aminek a népek élete kormányzásának a vezető elvének kellene lennie. Ők azt szeretnék, ha a szeretettel ellentétes életet élnének az emberek, ami  önimádat, kapzsiság és minden fajta gonosz dolog, ami pontosan szemben áll a szeretettel.

A termonukleáris háború egyértelműen bemutatja, hogy a hódítók nem vigyáznak senkire, csak magukra. Ők ölni és rombolni akarnak a saját elképzelésük vagy ideológiájuk elérése érdekében.




A fenti képek szomorú emlékeztetői a termonukleáris támadás szörnyűségének. Az indiai hinduk szerint; volt egy déli királyságuk, egy föld, ami India DNY-i részén van, egy olyan területen, amit most az Indiai óceánnak hívunk. Ezt a királyságot megtámadták a hódítók és az elsüllyedt vagy a hódítók fegyverei következtében került a víz alá. Indiának ez a déli része rendelkezett azzal, amit ma űrhajónak vagy UFO-nak neveznek. A robbanásnak az epicentruma feltehetően a déli királyság vagy India DNy-i része lehetett és az részlegesen érintette a Mohenjo Daro régiót is, amint a sugárzás szó szerint csak elérte ezt a területet. Ahol mind a mai napig lehet érzékelni a sugárzást egy megfelelő készülékkel.

A sivatagi homok a támadók termonukleáris fegyvereinek direkt következménye. A sivatagi homok NEM természetes eróziós üledék, mivel ez a robbanás nem ér messzebb Mohenjo Daro egyes részeinél, és mert már tudjuk, hogy a homokot egy fejlett technológiával lehet előállítani, ami sajnos nem ipari művelet és nem jó célra alkalmazott, annál inkább fegyverként, hogy letarolja a lemúriaikat és a Fény Galaktikus Föderációja tagjait a Föld felszínén.

A piramisok kb. 100 000 éve épültek. Azért lettek beállítva, hogy energiával vagy elektromossággal lássak el a Föld felszínén levő civilizációkat. A piramisokból eredő elektromosságot dinamikusan, vezetékek nélkül osztották szét a Föld minden társadalmának. A piramisok egy elektromágneses teret hoznak létre. De az elnyomók ebben az időben tönkretették ezeket az energiaforrásokat.

Jelenleg a Galaktikus Föderáció eltávolította a piramisok tartalmát, hogy megelőzze ezeknek a technológiáknak az elnyomók általi felhasználását.




A világ felszínen virágzó civilizációkat és városokat egy sivatagi kopár földdé tették.

Folytatás következik...

Forrás:  http://newdimension2012.blogspot.hu/2016/05/the-earth-before-genesis-part-two.html


Fordította: MAnna






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése