2016. május 23., hétfő

A Föld a Genezis előtt - 3.rész 2016.05.12.

A napot nem lehetett látni majdnem egy évig az örvénylő, sűrű vihar miatt, amit a porrészecskéknek a robbanás ereje miatti áramlása és a szél általi sodrása okozott,....


Az előző részek itt találhatóak: 






A Föld a Genezis előtt – Harmadik rész


  2016.05.12.



Piros szín: az a terület, ami Atlantis néven vált ismertté. Itt kezdődött a kampájn a pleaidian nép civilizációjának a lerombolására.

 Az Atlantis népe képes volt legyőzni a pleiadiakat, az arkturiakat, az andromédiakat és minden más népet, akik Európába vándoroltak, hogy elindítsák a saját civilizációjukat. Ők nem voltak teljesen felkészülve a harcra a hódítók ellen, mert ők nem voltak erőszakos típusúak, ők békeszeretők voltak.

Ezután a hódítók Lemúria óriási területei felé fordították a figyelmüket. Megfigyelték, hogy a lemúriak is kapcsolatban vannak a Belső Föld embereivel, különösen az árjákkal és az agartaiakkal.  És így kidolgoztak egy tervet, hogy tönkretegyék a jégköpenyt, amely beborította az egész Földet. Ők fejlett lézertechnológiát használtak a Föld jégburkolata megsemmisítésére és felolvasztására. És ez a terv, ami sikerült, egy szörnyű katasztrófát eredményezett, ami elárasztotta az egész világot.

Mindez váratlan volt, Lemúria sok területének víz alá való merülését hozta létre. És a globális özönvíz miatt létrejött az, ami állandó víztömegnek tűnik, amit ma óceánnak hívunk. Azok a földek és kontinensek, amik a mai geográfia részét képezik, azok a földtömegek magasabb kiemelkedéseinek az eredményei. Azok a földek és területek, amelyek kevesebbet emelkedtek, azok a globális vízözön által víz alá került területek, amelyek a világ óceánjaivá váltak. Ez az oka, hogy a világ óceánjainak néhány vízalatti része – amit mi a  civilizációk bizonyítékaiként látunk, kb. 9 -14 ezer évvel korábban léteztek a bibliai kor előtt.
 
A lemúriai civilizáció bombázása után a Földet mindenféle kavargó Sivatagi Homok fedte be – amit a szél az egész bolygón szétfújt. A Föld atmoszférája olyan nagyon sötétté vált, hogy a túlélők alig láthattak bármit is az égen és valamit maguk körül.
A Belső Föld lakosai szerint az egész világ égboltja olyan sötétté változott, hogy a Giza platóján elhelyezett gépek nem tudtak működni, mivel a mechanizmusuk működéséhez a nap fényére volt szükség.

El tudjátok képzelni a világ összes sivatagának az elmozdulását, és örvényleni és forogni a levegőben, mint egy globális homokvihart? Ez az, ami történt a termonukleáris háború után. A napot nem lehetett látni majdnem egy évig az örvénylő, sűrű vihar miatt, amit a porrészecskéknek a robbanás ereje miatti áramlása és a szél általi sodrása okozott, és azok a civilizációk, amelyek a sziklás hegyekbe költöztek, porszerű sivatagi homokká váltak.



Ezután a hódítók elkezdtek kampányolni, hogy semmisítsenek meg minden jégréteget, ami az egész világ körül van. A lemúriakat nem tudták a hódítók könnyen elpusztítani, mert kapcsolatuk volt a Belső Föld népeivel. A lemúriaknak különböző lejárataik voltak a Belső Föld földalatti világába. És ez menedékké vált számukra. És így, a hódítók továbbvitték a tervüket a lemúriak világának elárasztására a jégköpeny használatával, ami körülvette a Földet.

Bár a jégköpenyt úgy építették, hogy ellenálljon egy kicsi vagy közepes méretű meteornak; az végül beszakadt azokba az üregekbe, ami a atlantiak használtak. A jégköpeny elkezdett repedezni és azután a Földre hullott darabonként. A jég megolvadt és folyékonnyá vált, egy víztömeggé, amit a világ óceánjainak nevezünk.

Sok ember és élőlény, amely a Föld alacsonyabb területein élt (alacsonyabb emelkedés), meghalt a nagy áradás következtében, amely elöntötte az egész világot. Ez egy olyan nagy méretű volt, hogy meglepte azokat, akik nem készültek fel. De a Spirituális Hierarchia figyelmeztette a legtöbbjüket a hódítók tervéről. Néhányan elmenekültek és néhányukat biztonságos helyre vittek, a Belső Földbe is, az alagutakon keresztül vagy elvitték a léghajókkal, a Galaktikus Föderáció fényhajóival.


A Föld megnyílt, amint látszik a repedésből és azután elsüllyedt Atlantis. Atlantis elsüllyedése legalább két évvel a nagy özönvíz után történt.
Most a Genezis könyvéhez megyünk. A robbanások és a világ vízzel való eláradása után, amiből az óceánok lettek, azt olvassuk a Genezisben, hogy a Föld "Tohu és Bohu" volt, ezek a héber szavak arra, hogy a Földet üresség, alaktalanság, műveletlenség és sötétség hatja át. Özönvíz volt a Föld felett. A valaha létezett Jégköpeny, amely a világ védelmi pajzsaként szolgált, óceánokká alakult folyamatosan elöntötte a Földet.

A hódítók tudják, hogy a lemúriak még élnek. És hogy ők elrejtőztek a Belső Föld területein. És így az atlantiak megteremtették a saját földalatti alagútjaikat, hogy a kiterjedt alagútjaik megfeleljenek a Belső Föld népeinek. De az özönvíz utáni második évben az Atlantis kontinense alatti terület elkezdett repedezni és közepes erősségű földrengéseket lehetett érezni.

Következésképpen a föld megnyílt és Atlantis valaha létező területét elnyelte a Föld. Atlantis kontinense eltűnt a Földről. Azóta azt a Földköpeny vagy héj  összenyomta, és azóta nem látható.


Nem minden atlanti rossz ember, néhányan közülük jó emberek. Ezek a jó emberek tudták, hogy a kontinensük elkezdett süllyedni. És felkészültek arra, hogy néhány emberüket és a saját eszközeiket, művészetüket, kultúrájukat, technológiájukat stb. megmentsék. Több fő alagútjukat használták, amit azért építettek, hogy elmeneküljenek a süllyedő kontinensükről. Elmentek bárhova, ahova tudtak és átköltöztek a déli féltekére.

És így néhány atlanti nem csak az özönvizet, de a kontinensük azt követő elsüllyedését is túlélte. Ezek a túlélők, akik hallották a Spirituális Hierarchia figyelmeztetését még a mai napokban is élnek, mivel őket átvitték...

Folytatás következik .......





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése