2016. szeptember 8., csütörtök

A felgyorsított idővonalat választották - A Fény Galaktikus Tanácsa 2016.09.04.

Azzal az érdekes újsággal érkeztünk, hogy valóban a felgyorsított idővonalra esett a választás. Mindannyiotok felsőbb énjét megkérdezték, és az volt az egyértelmű válasz, hogy az emberiség készen áll erre a nagy lépésre.


2016. szeptember 4. vasárnap

Üzenet a Fény Galaktikus Tanácsából



 

A felgyorsított idővonalat választották

Azzal az érdekes újsággal érkeztünk, hogy valóban a felgyorsított idővonalra esett a választás. Mindannyiotok felsőbb énjét megkérdezték, és az volt az egyértelmű válasz, hogy az emberiség készen áll erre a nagy lépésre. A magasabb energiák már elkezdődtek és közöttetek a legérzékenyebbek már érzékelik a változást. Fontos, hogy mindannyian saját magatokban hozzátok létre a legmagasabb lehetséges valóságot. Tudatosan ellenőrizzétek, hogy mind a lényetek, a gondolataitok, a szavaitok és a cselekedeteitek a legmagasabb idővonal teljes megvalósítását képviseljék. 


Ebben az időben a legnagyobb gond a keringő félelem-információk tömege.
Jöjjetek rá, hogy ezek az információk segíthetnek is annyiban, hogy rádöbbenjetek, miben van szükségetek gyógyulásra és változásra. Ez azonban  azt is szolgálhatja, hogy alacsonyabban tarthatja a rezgéseteket, amikor a gyengeségetek érzése áldozatként fog zárva tartani. Tudnotok kell, hogy semmi sem árthat nektek, mivel semmi sem uralkodhat a megvalósult lélek felett. A ti feladatotok az, hogy valósítsátok meg, amik vagytok.


 Ebben a pillanatban a nektek bemutatott közelgő véggel kapcsolatos információk akár pénzügyiek, politikaiak vagy gazdaságiak, azt teszik valóssá, hogy ti biztosak legyetek, ez mind megtörténik, ahogy annak lennie kell. A föld történetében a kultúrákban, a gazdaságban mindig voltak emelkedések és visszaesések, és nagy változások a föld megjelenésében, az ember mégis megmaradt. Mint teljesen megvalósult lelkek, ti sokkal többet fogtok tenni, mint egyszerűen túlélni. Azt fogjátok találni, hogy amíg a dolgok egyfolytában történnek körülöttetek, képesek lesztek megtartani azt a békés tudást, hogy minden jó, és rólatok minden pillanatban gondoskodnak.


A gyorsítás mindenkit tesztelni fog, hogy kiderüljön, ki jár elől jó példával. Ki tudja megtartani a rezgését, amikor minden sokkal szélsőségesebbé válik? Ki lesz képes megváltoztatni mások frekvenciáját egyszerűen a nyugalma megtartásával a viharban?
Ezek azok a gyakorlatok, amiket tesztelni fognak és amikre nagy szüksége van az egész emberiségnek ebben a felgyorsított felébredési kurzusban. Ez a sokkal intenzívebb kurzus nem azt jelenti, hogy a felemelkedés azonnal megtörténik. Egyszerűen csak azt jelenti, hogy az energia egyfolytában növekedni fog és másfelől mindenkit odavonz, aki nem tud tovább élni a magasabb fényben, egy gyorsabb sebességgel, mint a kollektív idővonal. Lesznek olyanok, akik azt választották, hogy elhagyják a bolygót és lesznek olyanok, akik cserelelket fognak kapni (más lelket), hogy folytassák az utazást. Ez egy haladék lesz azoknak, akik hirtelen kimerültek, mégis még szilárd a formájuk. Néhány cserelélek egyszerűen befogadja az előző lélek életét és emlékeit és úgy fog kinézni, mint az a személy, aki egy új energiával rendelkezik és mindenre kitekintése van. Másokhoz a cserelelkek teljesen annak a tudatában fognak jönni, hogy ők transzplantátumok és ezt arra használják, hogy felébresszenek másokat.


Egy felgyorsított idővonal azt is jelenti, hogy a korlátozások, amik érvényben voltak, segítségek voltak a felsőbb birodalmakból és lassan el fognak tűnni. Egy pillanatban ezek a korlátok feleslegessé válhatnak számotokra és felgyorsul a segítség egyszerűen azzal, hogy magatokon belül kapcsolódtok az őrzőhöz, ami lehetséges. Ha valaki belülre megy és erősíti a kommunikáció csatornáját, az megengedi, hogy még több segítséget kapjon. Ez nem egy felsőbb lény, aki ráerőlteti az akaratát rátok, hanem a lelketektől kerestek segítséget és engedélyt adtok, hogy alkalmanként segítséget kapjatok. A kulcs  az, hogy belemerültök a hatalmatokba és megértitek, mi van a kezetek ügyében. Így érthető, hogy ti vagytok a hologramotok teremtői, és mint egy teremtő, biztosítjátok, hogy az legyen, ami segíti a küldetéseteket.


Sokkal több dolog fog kiderülni a világotokban, ami a szomorúság lehetőségét hozza. Ne engedjétek! Ehelyett küldjetek megbocsájtást és szeretetet azoknak, akik szerepet töltenek be a dualitásban, és küldjetek hálát, hogy minderre fény derül. Ez egy egészen más frekvencia, mint a harag és az árulás. Van aki megengedi, hogy a diszharmónikus energia, amit szörnyűnek találtok, egyszerűen elhagyja a mezőtöket és más kapcsolódásaitokat. Amint egy nem egyező energia nyilvánvalóvá válik, új technológiák fognak ismertté válni, hogy rezonáljanak a lehetséges legmagasabb frekvenciákkal. Ahogy egyre többen és többen elmozdultok a megvalósítás felé, egyre több ilyen információ fog terjedni.


Ez arra szólít fel, hogy aki képes, segítsen stabilizálni azokat az energiákat, amik a földetekre érkeznek nagyobb ütemben és sebességgel, mint valaha. Azt egyszerűen el lehet képzelni, hogy a földetek és a lakói szabadon kapják az energiát kis ellenállással és ez lényegében mindent megváltoztat.

Örömmel nézünk elébe ennek az időnek és a megvalósulásotoknak.


A Fény Galaktikus Tanácsa




5 megjegyzés:

  1. Örülök,hogy elolvashattam.A megbocsájtással válthatjuk meg magunkat.

    VálaszTörlés
  2. Az egy dezinformáció hogy mindenki várja a csodát, addig se gondolkodj az élet dolgain!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Senki nem mondta, hogy ne gondolkodjunk az élet dolgain, és ne tegyük azt, ami szükséges! Persze egyesek "elszállnak" a földtől, elhagyják magukat. Van ilyen sajnos. Ezért fontos, hogy leföldeljük magunkat, ne szálljunk el, amíg nincs itt az ideje. Fontos a normális munkavégzés, plusz kerti munka, vagy sport, kirándulás, és meditáció a Földanya felé, stb. Le kell földelni magunkat, és közben bízni abban, amit üzennek az égiek. Bízni abban, hogy képesek vagyunk megtenni amit kell nekünk, ehhez.

      Törlés
  3. Meditáljunk együtt! Nagyon sajnálatos, hogy miközben védelmet, egészséget és szellemi-lelki fejlődést-tisztulást próbálunk elérni, folyamatosan bombáznak minket a fizikai síkon is egyre hosszabban tartó betegségekkel!
    Egyértelmű, hogy ezek mesterséges betegségek, amik már 2 hétig tartanak!
    A fizikai síkon is szükséges az egészséges élethez való körülmények kialakítása, nem elég már a vitamin fogyasztása, sport, stb.
    Ugyanakkor nem elég a meditáció a világért, ha közben a rosszakarók fejlődésünket itt a fizikai testünk megbetegítésével is hátráltatják.
    Szerintem túlzottan próbáltunk eddig a szellemi biztonságra törekedni, de emellett komolyabb védelem kell a testünknek is.
    Meditáljunk tehát 2016.09.18-án vasárnap 16 órakor!
    Üljünk le egy nyugodt helyre öt-tíz percre! Kérjük a megbocsátást! Kérjük, hogy legyen fizikai testünk egészséges! Kérjük, hogy a mesterséges megbetegítéseket azonnal állítsák le! Aki egyetért adja tovább!

    VálaszTörlés